U kunt bij ons terecht voor de aankoop van een occasion of een nieuwe auto. Met een gemiddelde voorraad van 20 tot 30 auto’s bieden wij u een ruime keus in betrouwbare occasions.

Uiteraard wordt de auto van uw keuze bij aflevering geleverd met een nieuwe APK-keuring, een onderhoudsbeurt en zes maanden garantie volgens de Bovag-voorwaarden inclusief een Bovag garantiepas en een Nationale Autopas. Ook leveren wij alle merken nieuwe personenauto’s of bedrijfswagens onder dezelfde voorwaarden als de dealer en met fabrieksgarantie. Uiteraard kunnen wij uw auto ook onderhouden in onze eigen werkplaats met moderne test- en diagnose apparatuur.

Klik hier voor onze actuele voorraad.

image2

Tweedehands auto/ occasion kopen?

Staat er niets leuks bij ons in de showroom, of gaat u liever zelf op pad voor een occasion? Lees dan de onderstaande tips eens door om teleurstellingen te voorkomen:

Tip 1: Besteed niet je hele budget aan het aankoopbedrag van de auto. Een goedkope tweedehands auto kopen is een auto kopen waarbij de kans redelijk aanwezig is dat je naast het aankoopbedrag, nog wel wat geld kwijt zult zijn aan zaken die niet helemaal in orde blijken te zijn aan de auto.

Tip 2: Wees goed gezelschap. Bij het onderhandelen over de prijs, speelt uiteraard ook de gunfactor een grote rol. Als jij de verkoper van de auto mag, hem of haar erop vertrouwt dat hij of zij je geen rotauto zal verkopen, dan ben jij bereid wat meer te betalen dan je van plan was. Andersom zal het ook zo zijn. Wanneer jij oprecht geïnteresseerd bent in wat de verkoper jou te koop aanbiedt en geïnteresseerd bent in wat de verkoper je over de auto vertelt en interesse toont in de verkoper als persoon, dan zal hij jou de auto gunnen. En hoogstwaarschijnlijk bereid zijn de prijs net wat verder laten zakken dan hij van plan was.

Tip 3: Heb geduld. Geduld hebben is een schone zaak. Ook als je een occasion gaat kopen. Neem de tijd voor het kopen van een auto. Zelfs al is het slechts een goedkope tweedehands auto. Want geduld hebben, bespaart je geld, zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen. En dat is zonder meer makkelijk geld verdienen.

Tip 4: Onderhandel scherp maar fair.  Voordat je überhaupt tot aankoop van een auto overgaat, is het slim je huiswerk goed te doen. Huiswerk dat bestaat uit bekijken wat vergelijkbare auto’s kosten, en wat je hebt voor dat geld.

Tip 5: Let op de APK datum. APK is slechts een momentopname, en zegt weinig over de werkelijke staat van onderhoud van de auto. Maar het zegt wel, dat het hoogstwaarschijnlijk niet heel beroerd gesteld is met de auto. En zegt tevens, dat de auto verkeersveilig is en dat je er waarschijnlijk nog wel even mee kunt rijden, voordat er wat aan gerepareerd moet worden.