Auto elektronica is een belangrijk onderdeel van de hedendaagse auto’s. Boordcomputers en vele tientallen elektronische componenten maken de auto’s van nu tot een complex geheel.  De samenwerking tussen deze elektrische componenten gaat niet altijd zoals het hoort. Wanneer er een fout zit in een van deze systeem gaat er vaak een lampje branden in uw dashboard.  Om de diagnose te kunnen stellen, moet de auto aangesloten worden op diagnoseapparatuur die de storing kan uitlezen. Wanneer de storing is uitgelezen moet deze uiteraard nog worden verholpen, hiervoor is kennis, kunde en vaardigheid een vereiste. Wij beschikken over de juiste en professionele middelen om de storingen op te lossen.

De modernste systemen van elk merk auto kunnen wij testen, uitlezen en resetten. Van gecombineerde ontstekings- en benzinesystemen tot  diesel techniek. Daarnaast kunnen wij ook sleutels coderen en service intervallen resetten na een onderhoudsbeurt. Deze werkzaamheden doen wij voor particulieren en (garage) bedrijven. Bij storingen aan motorvoertuigen en wij zijn in staat om deze op een effectieve en systematische wijze te doorgronden. Het resultaat van onze diagnose is een eenduidige vaststelling van de oorzaak van een storing ongeacht of dit een motormanagement-, airbag-, abs-, comfortelektronica- of netwerkstoring is.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van elektronische storingen aan motorelektronica en voor diverse veiligheids- en comfortsystemen zoals:diagnose

Diverse systemen kunnen door ons vakkundig worden getest en onderhouden met behulp van de modernste technieken en technische documentatie. Daarnaast volgen wij regelmatig cursussen om de snel veranderende technieken bij te kunnen houden en om deze systemen met kwaliteit te kunnen uitlezen en repareren.

“Help, mijn auto heeft een storing!”

Geen probleem! Wanneer uw auto problemen heeft met de elektronica of er beginnen lampjes op uw dashboard te branden door een  storing, dan bent u bij ons aan het juiste adres om deze problemen te laten oplossen! U kunt altijd contact met ons opnemen door te bellen, maar u kunt ook het afspraakformulier op de site invullen. Wij kijken dan voor u of er tijd is op de door u opgegeven voorkeursdata en bevestigen de afspraak vaak nog dezelfde dag!

Extra elektronica inbouwen/leveren:

U kunt bij ons ook terecht voor inbouw en levering van:

  • Cruise control
  • Kilometer registratie systemen
  • Achteruitrij waarschuwings systemen
  • Navigatie en DVD systemen
  • Alarm systemen
  • Telefoon en hifi systemen